Gigi Becali: Steaua va mai transfera 2-3 jucători, de achiziţii se ocupă Piţurcă

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, marţi, la Sport.ro, că nu s-au încheiat încă transferurile la Steaua, gruparea bucureşteană urmând să mai aducă 2-3 jucători, de achiziţii ocupându-se în proporţie de sută la sută Victor Piţurcă.

31 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Steaua va mai transfera 2-3 jucători, de achiziţii se ocupă Piţurcă

Gigi Becali: Steaua va mai transfera 2-3 jucători, de achiziţii se ocupă Piţurcă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Finanţatorul stelist a precizat că nu-i cunoaşte foarte bine pe cei opt jucători aduşi la Steaua până în acest moment, dar că are încredere totală în Victor Piţurcă, care este "stâpăn". "Nu cunosc prea bine jucătorii aduşi. Dar, dacă i-a adus Piţurcă, am încredere. Piţurcă ţine la blazon, nu ia jucători numai aşa ca să-i aducem şi să îi plimbăm prin cantonamente. Că până acum aşa făceam eu. Suporterii aveau dreptat într-un fel. Nu aveau dreptate când înjurau. Dar în rest aveau dreptate. Nu s-au terminat transferurile, vor mai veni încă doi sau trei jucători. Eu nu ştiu cine va veni, numele lor, dar oricum nu aş spune", a spus finanţatorul Stelei la Sport.ro.

Referitor la situaţia portarului Robinson Zapata, la care Steaua a anunţat, sâmbătă, că a renunţat, Gigi Becali a spus: "Zapata nu pleacă, el este doar în afara lotului. Piţurca se ocupă de transferuri. Nu ştiu cât va cere pe Zapata. El face, el aduce, el vinde".

Steaua a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial că jucătorii Robinson Zapata, Cosmin Vâtcă, Emil Ninu, Alexandru Tudose, Eugen Baciu şi Mihai Onicaş au fost puşi pe lista de transferuri, ei nefăcând deplasarea cu echipa "roş-albastră" în primul cantonament din Austria.

Cei opt fotbalişti transferaţi la Steaua până în prezent sunt: Răzvan Stanca, Iordan Todorov, Novac Martinovici, Octavian Abrudan, Florin Gardos, Alexandru Pacurar, Dorel Stoica şi Mihai Raduţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici