Ibrahimovici a bătut un record vechi de 27 de ani în Ligue 1

Internaţionalul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a înscris 18 goluri în turul campionatului Franţei, performanţă ce nu a mai fost reuşită în Ligue 1 din sezonul 1984/1985.

324 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici a bătut un record vechi de 27 de ani în Ligue 1

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ibrahimovici a marcat un gol, vineri, în meciul din deplasare cu Brest, câştigat de PSG cu scorul de 3-0, consolidându-şi prima poziţie în clasamentul celor mai buni marcatori, informează France Football. Suedezul are în acest sezon 18 reuşite, în timp ce fotbaliştii de pe locul doi, Gomis (Lyon) şi Cvitanich (Nice), au câte zece goluri.

Precedenta performanţă de 18 goluri înscrise în turul campionatului Franţei a fost înregistrată de Vahid Halilhodzic (Nantes), în sezonul 1984-1985.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici