Începe Cupa Continentală de sărituri cu schiurile la Râşnov. Participă sportivi din 20 de ţări

  • Cupa Continentală de sărituri cu schiurile se desfăşoară sâmbătă şi duminică la Râşnov.
  • Organizatorii anunţă că cei mai buni săritori cu schiurile din 20 de ţări participă la competiţie.
1151 afișări
Imaginea articolului Începe Cupa Continentală de sărituri cu schiurile la Râşnov. Participă sportivi din 20 de ţări

Începe Cupa Continentală de sărituri cu schiurile la Râşnov. Participă sportivi din 20 de ţări

Cupa Continentală se desfăşoară la Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile de pe Valea Cărbunării. Participă peste o sută de sportivi din 20 ţări.

Este a treia ediţie a evenimentului inclus în calendarul competiţional al Federaţiei Internaţionale de Ski şi organizat de Federaţia Română de Schi Biatlon şi Primăria oraşului Râşnov.

În cadrul competiţiei sunt incluse două etape de Cupă Continentală, atât la feminim, cât şi la masculin, la care vor participa cei mai buni sportivi de la disciplina sărituri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici