Ioan Andone ar putea pleca de la ŢSKA Sofia

Antrenorul român al echipei ŢSKA Sofia, Ioan Andone, ar putea demisiona de la conducerea tehnică a grupării bulgare, după ce suporterii au intrat pe teren la meciul cu Lokomotiv Mezdra, informează Meridian Match.

14 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone ar putea pleca de la ŢSKA Sofia

Ioan Andone ar putea pleca de la ŢSKA Sofia (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Transferurile scumpe ale celor de la ŢSKA, Daniel Pancu şi Igor Mitreski ar putea părăsi gruparea bulgară. Ei au fost îngroziţi de ceea ce s-a întâmplat la Mezdra şi încă nu sunt siguri dacă vor mai rămâne la echipă. După cum se ştie Pancu şi Platini s-au ascuns în vestiarul gazdelor, în timp ce fanii devastau stadionul. De asemenea, nu este exclus ca şi antrenorul Ioan Andone să plece. El a fost dezamăgit de faptul că a fost atacat de fanii proprii şi se gândeşte serios la ce va face în viitor", notează sursa citată.

Luni, preşedintele clubului sofiot, Dimităr Borisov, a declarat că gruparea pe care o conduce s-ar putea despărţi de jucătorii străini.

"Probabil că vom fi forţaţi să renunţăm la toţi jucătorii străini şi să ne bazăm pe creşterea jucătorilor tineri. Am fost penalizaţi drastic, ceea ce înseamnă că şansele noastre la titlu vor primi o lovitură puternică", a adăugat Borisov.

Comisia Tehnică a Federaţiei Bulgare de Fotbal a decis, marţi, ca ŢSKA să piardă meciul cu Lokomotiv Mezdra cu scorul de 0-4.

"Am luat deicizia în baza articolului 24, paragraful 7, privind organizarea campionatului, dar şi pe baza deciziei Comisiei de Disciplină. Decizia este luată fără posibilitatea de a face apel", a spus purtătorul de cuvânt Hristo Botev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici