Marius Copil s-a oprit în ultimul tur al calificărilor de la Queen's

Marius Copil (97 ATP) a ratat calificarea pe tabloul principal de la Queen's, după ce a fost învins de John Millman (Australia, 64 ATP).

86 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a oprit în ultimul tur al calificărilor de la Queen's

Marius Copil s-a oprit în ultimul tur al calificărilor de la Queen's

Marius Copil nu a reuşit să se califice în primul tur la Londra. Chiar dacă turneul are loc pe iarbă, suprafaţa lui favorită, Marius nu a avut mari şanse în faţa lui Millman, care s-a impus cu 6-3, 6-3. Copil a reuşit un singur break, în setul secund, în timp ce Millman a reuşit să câştige de patru ori pe serviciul adversarului.

Pentru prezenţa în ultimul tur al calificărilor, Marius Copil va primi 3. 250 de euro şi 10 puncte ATP.

Principalul favorit al turnului de la Queen's este croatul Marin Cilic, locul 5 ATP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici