Mesajul soţiei lui Gianluca Vialli, la două zile după moartea fostului mare internaţional italian

La două zile după moartea fostului mare internaţional italian Gianluca Vialli, soţia sa, Cathryn, rupe tăcerea şi trimite un mesaj către „La Gazzetta dello Sport”.

7024 afișări
Imaginea articolului Mesajul soţiei lui Gianluca Vialli, la două zile după moartea fostului mare internaţional italian

Foto: gazzetta.it

"Luca a fost un sportiv foarte talentat şi respectat de toată lumea, dar a fost şi cel mai iubitor soţ şi tată din lume. Suntem devastaţi. Vă mulţumesc pentru toată dragostea şi sprijinul vostru sincer", a scris Cathryn White-Cooper.

„Nu este momentul potrivit pentru declaraţii”, a adăugat Libby, sora geamănă a lui Cathryn, pentru Gazzetta dello Sport: „este o zi tristă. Fiul meu locuieşte în Italia şi mi-a spus că există un val de emoţii după moartea lui Gianluca. A fost o persoană minunată, nu doar un sportiv de excepţie, ci mai ales un om cu o poveste de spus: prin curajul şi cuvintele sale, a transmis un mesaj important tuturor celor care luptă împotriva cancerului".

Gianluca Vialli s-a stins din viaţă pe 6 ianuarie 2023.

Cathryn White-Cooper s-a căsătorit cu Luca în mare secret pe 26 august 2003, dând vestea nunţii doar printr-un comunicat către agenţia ANSA.

S-au căsătorit în castelul magic Ashby din Northampton, dar au făcut-o doar cu familia şi câţiva prieteni apropiaţi. Confidenţialitatea i-a unit. Nu se lăudau cu dragostea lor, erau fericiţi şi nu au avut niciodată nevoie sau nu au vrut să o afişeze în public. Cathryn l-a ţinut de mână până la ultima suflare în clinica londoneză.

Campionul din Cremona o cunoscuse pe Cathryn, fotomodel la Londra, pe vremea când acesta era fotbalist la Chelsea. Aceasta, de origine sud-africană, era un designer de interior stabilit în Anglia. Gianluca s-a îndrăgostit imediat de Cathryn, dar i-a luat mai mult de patru luni să o cucerească, a spus el. A urmat povestea lor de iubire şi naşterea micuţelor Sofia şi Olivia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici