Moment emoţionant - Un suporter bolnav de cancer şi-a motivat echipa favorită să câştige: "E ultimul meci pe care îl văd, aceasta e ultima mea dorinţă" - FOTO

Un suporter bolnav de cancer a intrat în vestiarul echipei sale preferate şi le-a ţinut un discurs motivator jucătorilor, în urma căruia aceştia au obţinut o victorie importantă.

166 afișări
Imaginea articolului Moment emoţionant - Un suporter bolnav de cancer şi-a motivat echipa favorită să câştige: "E ultimul meci pe care îl văd, aceasta e ultima mea dorinţă" - FOTO

Moment emoţionant - Un suporter bolnav de cancer şi-a motivat echipa favorită să câştige: "E ultimul meci pe care îl văd, aceasta e ultima mea dorinţă" (Imagine: BBC)

Mark Saunders (54 de ani), bolnav de cancer în stadiu terminal, a ţinut să meargă în vestiar pentru a-şi motiva echipa favorită, Bristol City, care se afla înainte de acel meci în zona retrogradării, relatează dailymail.co.uk.

Antrenorul echipei, Steve Cotterill, a fost de acord cu iniţiativa lui Saunders şi l-a invitat pe acesta să le vorbească jucătorilor înainte de joc.

"Am trecut pe lângă maşinile voastre luxoase când am venit aici, ştiu ce salarii aveţi, ar trebui să vă amintiţi cât de norocoşi sunteţi. Sunt suporterul lui Bristol de 30 de ani, acesta este ultimul meu meci. Ultima mea dorinţă este să câştigaţi acest meci", le-a transmis Saunders jucătorilor.

El i-a mustrat pe aceştia pentru sezonul slab avut şi le-a spus că este timpul să îşi ia revanşa faţă de fani. Totodată, i-a anunţat că trăieşte ultimele zile pe Pământ.

Bristol City a câştigat cu scorul de 2-1 meciul pe care l-a avut de disputat în weekend şi a reuşit să iasă din zona retrogradării din liga a treia engleză.

"Le-a spus jucătorilor că ultima lui dorinţă este să obţină trei puncte în acel joc, aşa că îi dedicăm victoria lui Mark şi familiei sale. A fost dificil să-l ascultăm, foarte emoţionant, dar din fericire i-am oferit un weekend plăcut", a precizat antrenorul lui Bristol City.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici