Monza învinge surprinzător cu 1-0 pe Juventus, după ce Di Maria a văzut roşu

Monza a obţinut duminică o victorie surprinzătoare, dar meritată, cu 1-0 pe teren propriu în faţa lui Juventus, prima sa victorie în Serie A din acest sezon, în condiţiile în care oaspeţii au avut probleme după ce au fost rămas în 10 oameni.

170 afișări
Imaginea articolului Monza învinge surprinzător cu 1-0 pe Juventus, după ce Di Maria a văzut roşu

Revenirea după accidentare a lui Angel Di Maria nu a fost de bun augur, acesta fiind eliminat cu cinci minute înainte de pauză, după ce l-a lovit cu cotul în piept pe Armando Izzo.

"Trebuia să ne descurcăm mai bine, cu siguranţă. Cartonaşul roşu a afectat jocul; Angel a fost puţin hărţuit de Izzo, un jucător cunoscut pentru folosirea acestor tactici, şi a căzut în plasă. Nu am văzut reluarea, dar mi s-a spus că a fost o decizie corectă", a declarat Marco Landucci, antrenorul secund al lui Juve, pentru DAZN.

Juventus a avut jumătăţi de ocazie în prima repriză, în timp ce Monza a fost eficientă în a fragmenta jocul la mijlocul terenului.

Dusan Vlahovic a avut mai multe ocazii de gol, dar niciuna dintre ele nu a fost greu de parat de portarul lui Monza, Michele Di Gregorio.

Nou-promovata Monza a simţit slăbiciunea „bătrânei doamne” în repriza secundă şi a pus presiune pe apărarea adversă pentru a provoca greşeli, în timp ce Juve a încercat să caute ocazii de contraatac.

Înlocuitorul Christian Gytkjaer a devenit eroul gazdelor, marcând golul victoriei, din centrarea lui Patrick Ciurria, în minutul 74.

Moise Kean a fost aproape de a egala pentru Juventus în minutul 81, lovitura sa de cap prinzând cadrul porţii, dar Di Gregorio a fost atent şi a reţinut.

Managerul Massimiliano Allegri nu a stat pe bancă la prima înfrângere a sezonului în Serie A a lui Juve, după ce a fost eliminat duminica trecută, în meciul de pe teren propriu cu Salernitana (2-2), pentru că a protestat în legătură cu un gol anulat de VAR.

„Evident, nimeni nu este fericit în acest moment, dar pentru a ieşi din această situaţie nu putem decât să muncim din greu şi să facem mai bine", a spus Landucci.

„Am început bine şi apoi am încetat să mai jucăm, aşa că singura metodă este să muncim şi toată lumea să îşi ridice nivelul de joc pentru a lucra în aceeaşi direcţie".

Juve a aliniat o echipă fără Arkadiusz Milik şi Juan Cuadrado, care au fost suspendaţi pentru acest meci, în timp ce Federico Chiesa, Kaio Jorge, Paul Pogba, Manuel Locatelli şi Alex Sandro au fost accidentaţi.

Monza se deplasează în continuare la Sampdoria pe 2 octombrie, după pauza internaţională, în timp ce Juventus primeşte pe Bologna în aceeaşi zi.

Juventus rămâne pe locul opt în clasament, dar se află la şase puncte în spatele liderului Udinese după şapte meciuri, în timp ce Monza a urcat pe locul 18, cu patru puncte.


Udinese e lider temporar în Serie A, după ce tot duminică, a învins pe Inter Milano, pe teren propriu, cu 3-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
monza,
juventus,
serie a

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici