Pădureanu: Moraes se poate transfera numai în condiţiile noastre - un milion de euro plus TVA

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că nu va micşora suma de transfer fixată pentru atacantul Junior Moraes, un milion de euro plus TVA, existând şanse ca preţul acestuia chiar să crească.

12 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Moraes se poate transfera numai în condiţiile noastre - un milion de euro plus TVA

Pădureanu: Moraes se poate transfera numai în condiţiile noastre - un milion de euro plus TVA (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ne-am fixat un punct de vedere privitor la Moraes şi ni-l menţinem. Dacă nu se transferă, aş fi bucuros că vom avea în continuare un jucător care dă goluri. Moraes se poate transfera numai în condiţiile noastre: un milion de euro plus TVA, dar şi zece la sută dintr-un viitor transfer, altfel nu-l dăm. Poate, pe zi ce trece, îi mărim preţul. Szukala nu cred că va pleca. Şi l-ar dori mulţi, dar peste tot e criză, ei ştiu că e un jucător valoros şi costă", a spus Pădureanu.

Gloria Bistriţa a disputat, sâmbătă, un meci de pregătire în compania echipei a doua a clubului, care evoluează în Liga a III-a. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, golurile formaţiei antrenate de Nicolae Manea fiind marcate de Curtuiuş (penalti) şi Anton. Nu au evoluat în acest meci jucători precum Albuţ, Vali Năstase, Moraes, Băjenaru sau Szukala.

"A fost un antrenament prin joc, un antrenament foarte bun, mai ales că a fost şi pe zăpadă. M-a interesat modul cum aleargă jucătorii şi sunt mulţumit, s-au descurcat bine, mai ales că a fost o săptămână foarte grea, cu antrenamente intense, şi afară şi la sala de forţă. Au marcat Curtuiuş şi Anton, foarte bine. Se vede că D'Agostino şi Cafasso sunt jucători cu experienţă. Această perioadă este una de acumulări fizice, după care urmează stagiul din Antalya, cu antrenamente specifice şi meciuri de verificare. Până la plecarea în Antalya, Moraes, Aliuţă, Dulcea, Peteleu, care au început antrenamentele mai târziu, îi vor ajunge din urmă cu pregătirea pe ceilalţi", a declarat antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri seară, că transferul jucătorului brazilian de la Gloria Bistriţa, Junior Moraes, nu se va realiza în proporţie de 90 la sută, însă are o ofertă de a aduce un atacant din zona arabă, la recomandarea tehnicianului Cosmin Olăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici