Piţurcă: Voi avea o discuţie cu jucătorii Stelei, să punem lucrurile la punct

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri seară, că va avea o discuţie cu jucătorii Stelei pentru a pune lucrurile la punct, subliniind că fotbaliştii care nu sunt mulţumiţi nu mai au ce căuta la echipa naţională.

318 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Voi avea o discuţie cu jucătorii Stelei, să punem lucrurile la punct

Piţurcă: Voi avea o discuţie cu jucătorii Stelei, să punem lucrurile la punct (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Constat că eu sunt cel care îl atacă pe Reghecampf, pe nu ştiu cine. Din contră, din respect pentru suporterii stelişti nu am reacţionat în niciun fel când a făcut acele declaraţii. Am spus doar că nu mai discut cu el că a minţit. Eu nu sunt uşă de biserică. Nu ştiu să rezist. N-am răspuns pentru că e vorba de Steaua. Nu am jignit pe nimeni. Am spus că nu mai vorbesc cu el. Cu ce l-am jignit?. Pericolul vine de la această conducere a Stelei. Eu i-am adus la echipa naţională, am riscat cu aceşti jucători. Ei încearcă să bage zâzanie între mine şi jucători. Cred că este important ca jucătorii să fie profesionişti şi în aceste momente. Şi ei sunt, îmi spun şi mie secrete. Reghecampf n-ar fi spus aşa ceva, dacă nu era influenţat. Lucrurile sunt simple şi depind de dorinţa jucătorilor. Nimeni nu-i contestă meritele lui Reghecampf, dar el şi-a depăşit cu mult atribuţiile. El trebuie să nu mai fie influenţat de alte persoane, pentru că îi face numai rău. Voi avea o discuţie cu jucătorii Stelei, să punem lucrurile la punct, unii jucători nu sunt străini de aceste discuţii. Dacă se va dovedi că aşa a fost, atunci ei nu vor mai avea ce căuta la lot. Acei jucători sunt duşmanii echipei naţionale ", a declarat Piţurcă la DigiSport.

El a mai spus că este îngrijorat pentru faptul că Vlad Chiricheş a ratat transferul la Tottenham, subliniind că randamentul acestuia nu va mai fi acelaşi.

De asemenea, Victor Piţurcă este dispus să-l convoace pe Cristian Săpunaru la naţională, dacă aceste trimite o hârtie la FRF prin care să arate că doreşte să revină la prima reprezentativă.

Într-un interviu publicat luni, de ProSport, selecţionerul Piţurcă a declarat că nu va mai discuta niciodată cu Reghecampf, pentru că acesta ar fi minţit atunci când a afirmat că jucătorii Stelei se întorc nepregătiţi de la echipa naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici