Presa engleză: Glasgow Rangers umilită de oamenii lui Dan Petrescu

Presa engleză scrie, marţi noapte, că formaţia Glasgow Rangers a fost umilită de oamenii lui Dan Petrescu, după ce Unirea Urziceni s-a impus, scor 4-1, în faţa scoţienilor, în grupa G a Ligii Campionilor.

71 afișări
Imaginea articolului Presa engleză: Glasgow Rangers umilită de oamenii lui Dan Petrescu

Presa engleză: Glasgow Rangers umilită de oamenii lui Dan Petrescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rangers umilită de oamenii lui Dan Petrescu", a titrat Daily Mail. "Rangers a trăit o noapte a umilinței, prăbușindu-se după 1-4 cu Unirea. Drama a venit în urma unei serii de erori catastrofale", a scris sursa citată.

"Euro șoc pe Ibrox", a titrat site-ul oficial al grupării scoțiene. "Rangers s-a prăbușit după o seară oribilă", a notat sursa amintită.

"Rangers trăiește un coșmar în fața unor români dezlănțuiți", "Tortură pe Ibrox", "Rangers în colaps", "Reputație pătată" și "Unirea a uluit Ibroxul", sunt câteva dintre aprecierile cotidianului The Guardian.

"Ceata română distruge pe Rangers", este titlul agenţiei Sportinglife: "Totul a mers extrem de prost pentru Walter Smith și băieții săi, seara încheindu-se cu un penibil 1-4. Unirea merită felicitări pentru prestația sa fantastică".

Postul STV a comentat: "Glasgow Rangers, stâlcită în bătaie. Greșeli, autogoluri, penalti ratat, e greu să găsești scuze pentru Rangers. Unirea n-a arătat precum campioana lumii și nu are nici măcar un jucător care să coste mai mult de un milion. Românii au dominat și au câștigat la scor, jenant pentru Rangers. Publicul a început să părăsească arena încă din minutul 65. Suporterii lui Rangers au huiduit copios jocul favoriților. Stadionul s-a golit pentru că echipa scoțiană nu a arătat nimic fanilor".

"Freneticii români au doborât-o pe Rangers", a titrat Teamtalk: "Speranțele lui Rangers au fost puse la pământ într-o manieră zdrobitoare de Unirea Urziceni".

Sky Sports a precizat că Unirea a obținut o victorie convingătoare la Glasgow: "Rangers, lovită zdravăn pe un Ibrox înmărmurit".

"Rangers, șocată după un spectacol-horror în fața unei echipe mici. Unirea a marcat de patru ori într-o seară umilitoare pentru Rangers", a scris Daily Record.

"Unirea a umilit-o pe Rangers, administrându-i a doua înfrângere cu 4-1 acasă", a notat BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici