Răducan: Era aproape imposibil să pierdem, dar din păcate depindem de alte rezultate

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, joi seară, că ar fi fost aproape imposibil ca echipa stelistă să piardă meciul cu Dinamo, având în vedere că juca în faţa a aproximativ 50.000 de fani şi regretă că formaţia din Ghencea depinde de alte rezultate.

69 afișări
Imaginea articolului Răducan: Era aproape imposibil să pierdem, dar din păcate depindem de alte rezultate

Narcis Răducan (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"În seara asta nu ne-am gândit la şansele la titlu, ci doar că întâlnim rivala de-o viaţă. Toţi băieţii au fost magnifici şi era aproape imposibil să pierdem cu 50.000 de oameni în tribune. Atmosfera a fost senzaţională, iar băieţii s-au ridicat la nivelul suporterilor. După acest meci, nimeni nu este de criticat, toţi sunt de lăudat. Iliev este un jucător extrem de important şi cu experienţa sa ne ajută în acest final de sezon. Bourceanu a devenit cel mai important pasator. Din păcate, depindem de alte rezultate, pentru că am pierdut multe puncte, iar asta ne costă acum", a declarat Răducan.

Echipa Steaua a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Dinamo, în derbiul Ligii I, disputat în etapa a XXXIII-a, penultima, şi păstrează şanse la câştigarea titlului de campioană a României.

Steaua este pe locul trei, la două puncte de CFR Cluj şi FC Vaslui, aflate pe primele două poziţii ale clasamentului. Jucătorii antrenaţi de Mihai Stoichiţă depind de rezultatul pe care îl vor înregistra la CFR Cluj, de partida pe care ardelenii o vor rejuca vineri cu Universitatea Cluj şi de meciul acesteia din urmă cu FC Vaslui, din ultima etapă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici