Roland Garros 2018 | Simona Halep a cîştigat în primul tur! Buzărnescu şi-a distrus adversara şi a avansat în turul 3, Dulgheru a pierdut

Simona Halep nu a mai avut nicio emoţie până la final şi a trecut de Riske cu 2-6, 6-1, 6-1! Simona a stat o oră şi 37 de minute pe teren în primul meci de la Roland Garros, s-a regrupat după un început complicat, şi s-a calificat în turul 2, acolo unde o va înfrunta pe Taylor Townsend.

4001 afișări
Imaginea articolului Roland Garros 2018 | Simona Halep a cîştigat în primul tur! Buzărnescu şi-a distrus adversara şi a avansat în turul 3, Dulgheru a pierdut

ACUM Halep - Riske, în turul I la Roland Garros. La un pas de dezastru, Simona defilează după un prim set catastrofal! Buzărnescu şi-a distrus adversara şi s-a calificat în turul 3, Dulgheru e condusă

Simona Halep (favorită 1) a învins-o miercuri pe Alison Riske (SUA, 83 WTA), scor 2-6, 6-1, 6-1 în primul tur la Roland Garros. Pentru Halep urmează joi un duel cu Taylor Townsend (SUA, 72 WTA).

Mihaela Buzărnescu (favorită 31) este prima jucătoare din România calificată în turul 3, după o demonstraţie de forţă cu Rebecca Peterson (Suedia, 97 WTA), scor 6-1, 6-2. "Miki" se va lupta pentru optimi cu Elina Svitolina (favorită 4).

De ziua ei de naştere, Alexandra Dulgheru (159 WTA) a cedat cu 5-7, 2-6 în manşa secundă, în faţa estonei Anett Kontaveit (favorită 25).
 
13:30 Simona rămâne în transă şi face 3-0 în decisiv! Halep, superioară la raliurile din spatele terenului, îşi domină cu uşurinţă adversara care pare stoarsă de puteri.

13:27 Halep - Riske 2-6, 6-1, 2-0! Mult mai concenttrată şi stăpână pe joc decât în startul meciului, constănţeanca face legea şi în setul 3, pe care îl începe ca din tun.

13:15 Performanţă fantastică pentru Mihaela Buzărnescu! Aflată la prima prezenţă pe tabloul principal de la Roland Garros, românca în vârstă de 30 de ani a avansat în turul 3 după un meci fără istoric, 6-1, 6-2 cu Rebecca Peterson. De o oră şi 5 minute a avut nevoie "Miki" pentru a obţine calificarea, iar în faza următoare se va duela, cel mai probabil, cu Elina Svitolina (favorită 4). Ucraineanca o conduce cu set şi break pe Kuzmova.
 
13:10 Simona are 5-0 în setul secund, arătând precum o adevărată campioană! Românca nu mai vrea să cedeze niciun punct şi se răzbună pentru umilinţa din prima manşă. Halep va servi imediat pentru a trimite meciul cu Riske în decisiv.

13:01 Halep - Riske 2-6, 2-0! Apar greşelile în jocul americancei, iar Simona începe să intre în control.

CITEŞTE CONTINUAREA

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici