Simona Halep va debuta marţi la Wuhan

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) va debuta la Wuhan marţi, 25 septembrie, în jurul orei 16:00, într-o partidă în care o va întâlni pe Dominica Cibulkova (Slovacia, 30 WTA), învingătoarea Monicăi Niculescu în primul tur al turneului chinez.

977 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va debuta marţi la Wuhan

Simona Halep, programată să debuteze la Wuhan marţi, 25 septembrie, ora 16:00

Chinuită de dureri la spate în timpul antrenamentului de duminică, 23 septembrie, Simona nu ştie, încă, dacă va fi la 100% din capacitatea fizică, dar vestea bună e dată de faptul că organizatorii i-au oferit un timp mai mare până la primul meci pe hard-ul asiatic. Astfel, numărul unu mondial va intra în scenă în ultimul meci al zilei de marţi, 25 septembrie, pe terenul central, undeva în jurul orei 16:00. Înaintea meciului Halep - Cibulkova, pe cea mai mare arenă de la Wuhan e programat duelul dintre Katerina Siniakova şi Caroline Garcia, de la ora 14:30.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Au fost 24 de ore dificile, sper să fiu pregătită mâine (n.red. - 25 septembrie)", a declarat Simona, la conferinţa de presă permergătoare turneului de la Wuhan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici