Steaua a obţinut prima victorie în deplasare după patru luni

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, obţinând prima victorie în deplasare după o pauză de patru luni.

16 afișări
Imaginea articolului Steaua a obţinut prima victorie în deplasare după patru luni

Steaua a obţinut prima victorie în deplasare după patru luni (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Ultimul succes în deplasare al grupării din Bulevardul Ghencea a fost obţinut la 7 decembrie 2009, în etapa a XVI-a, în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1 (1-1).

Golurile au fost marcate de Moraes '50, pentru gazde, respectiv Arman Karamyan '13 şi Bogdan Stancu '51, pentru oaspeţi.

0-1: Golanski i-a pasat în partea stângă lui Arman Karamyan, acesta a pătruns în careu şi l-a învins pe Albuţ, cu un şut pe jos, la colţul lung.

1-1: Moraes a reluat cu capul de la aproximativ 10 metri o centrare venită de pe partea dreaptă şi a trimis balonul peste Tătăruşanu.

1-2: Nicoliţă a centrat la semiînălţime, balonul a trecut prin faţa porţii şi a ajuns la Bogdan Stancu, iar atacantul formaţiei bucureştene, nemarcat, a înscris, cu latul, de la cinci metri.

În minutul 77, Pantelis Kapetanos a şutat, din unghi, însă balonul a lovuit stâlpul din stânga al porţii lui Albuţ.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 20. Homei (28. D. Matei '81), 18. Frăsinescu, 3. Ciucă, 15. Latovlevici - 6. A. Mureşan - 2. C. Petre, 30. Băjenaru (9. Keita '59), 11. Ze Rui (5. Velcovici '83) - 7. Coroian, 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara, 2. Parpas, 5. Jelev, 18. P. Marin - 16. Nicoliţă, 4. Golanski (14. Toja '68), 10. C. Tănase, 11. Arman Karamyan (15. Tudose '72) - 9. Kapetanos, 28. B. Stancu (24. Surdu '84). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Ze Rui '72 / Nicoliţă '27, P. Marin '66, Surdu '90+3.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Cristian Nica, Iulian Szekely (asistenţi) - Paul Unimătean (rezervă).

Observatori: Viorel Boiţ, Laszlo Sajtos.

Supervizor: Dumitru Mihalache.

La partidă au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, printre care şi 150 de fani ai echipei Steaua, care au scandat în dese rânduri împotriva finanţatorului Gigi Becali, acesta nefiind prezent la meci.

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, aflat în stare de suspendare, a urmărit partida alături de preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, de pe culoarul din faţa mesei presei, aflată deasupra băncilor de rezervă. Cei doi oficiali ai clubului Steaua au dat mai multe autografe pe durata pauzei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici