Steaua Bucureşti a fost eliminată din Cupa României, după 1-2 cu Concordia Chiajna

Steaua a pierdut în faţa Concordiei Chaijna, scor 2-1 (1-1) după prelungiri, şi a fost eliminată din turul al patrulea al Cupei României.

183 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti a fost eliminată din Cupa României, după 1-2 cu Concordia Chiajna

Steaua Bucureşti a fost eliminată din Cupa României, după 1-2 cu Concordia Chiajna

Steliştii au condus cu 1-0, dar ilfovenii au reuşit să întoarcă scorul, astfel că "militarii" au ratat şansa de a da peste echipe din Liga 1 în faza următoare a Cupei. Steaua putea juca împotriva lui Dinamo, FCSB sau CFR Cluj. Elevii lui Daniel Opriţa au deschis scorul în minutul 82, prin Florin Răsdan, care a marcat uşor, nemarcat, cu capul, după o centrare venită din partea dreaptă. Chiar dacă au marcat cu atât de puţin timp înainte de finalul meciului, steliştii s-au văzut egalaţi cu patru minute înainte de fluierul de final, în mintul 86.

Răzvan Grădinaru a egalat cu un şut de la marginea careului lui Horia Iancu. Concordia a dat lovitura de graţie în minutul 114, prin Eugen Nica. Steliştii au alergat după egalare, dar n-au mai reuşit să marcheze, astfel că ilfovenii lui Laurenţiu Diniţă avansează în turul următor al Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici