Stoichiţă: Sunt dezamăgit că nu am marcat

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, este dezamăgit pentru faptul că jucătorii săi nu au reuşit să marcheze în partida cu echipa Fenerbahce, pierdută de Steaua, cu scorul de 0-1 (0-0), pe teren propriu, în etapa a III-a a grupei H a Ligii Europa.

11 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Sunt dezamăgit că nu am marcat

Stoichiţă: Sunt dezamăgit că nu am marcat (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un joc cu multe ocazii de gol. Experienţa lui Fener şi-a spus cuvântul în faţa tinerilor mei jucători şi asta a decis rezultatul final. Din păcate, nu am speculat ocaziile pe care le-am avut. Mi s-a spus că şi golul lui Fener s-ar putea să fi fost înscris din ofsaid. Cred că am fost egalii lor în seara asta şi puteam tranşa meciul în favoarea noastră. M-am dus în cabină şi le-am spus jucătorilor că nimic nu e pierdut, pentru că ne ajută foarte mult rezultatul de la Tiraspol", a declarat antrenorul echipei Steaua.

"Sunt dezamăgit că nu am marcat, am avut ocazii destul de clare. Trebuie să avem încredere că până la urmă vom sparge gheaţa. Grupa noastră este deschisă oricăror rezultate. Jucătorii erau foarte supăraţi în vestiar, eu le-am spus că nu au de ce să fie aşa, pentru că au fost egalii turcilor. Suntem cruzi încă, se vede diferenţa de experienţă, unii au încă emoţii când au mingea", a spus Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a precizat că l-a schimbat pe Bicfalvi deoarece acesta a fost depăşit de viteza jocului.

"L-am înlocuit pe Bicfalvi cu Onicaş, n-am avut altă posibilitate, trebuie să se gândească amândoi că aştept mult mai mult de la ei. Probabil, emoţiile i-au copleşit, dar ei au din partea mea toată cooperarea. Totuşi, au avut nişte jucători mari în faţă, cum e Roberto Carlos sau Emre. Bicfalvi era depăşit tot timpul de viteza jocului. Mai avea şi un cartonaş galben, avea adversar cu o viteză superioară lui şi l-am menajat", a explicat antrenorul.

Referindu-se la conflictul dintre suporteri şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, tehnicianul Mihai Stoichiţă a spus: "Parcă fanii s-au apropiat de echipă în seara asta, au continuat conflictul cu conducerea la început, dar pe urmă, când au văzut că se poate, parcă s-au apropiat de echipă. Sunt unii care înjură tot timpul, însă sunt grupuri mici, care fac un ţel din a destabiliza situaţia de aici".

Stoichiţă a spus că speră ca Dayro Moreno să fie folositor echipei în viitor, aşa cum a făcut-o la partida cu Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, în care fotbalistul columbian a marcat primul gol al Stelei. "Pe Dayro trebuie să-l accepţi aşa cum e, a avut şi azi câteva situaţii. Sper să ne fie la fel de folositor ca la meciul de la Iaşi", a menţionat antrenorul grupării "roş-albastre".

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul disputat în compania echipei turce Fenerbahce Istanbul şi rămâne fără victorie în grupa H a Ligii Europa, după trei etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici