Suporterii stelişti l-au anunţat pe Stoichiţă că nu-l vor susţine

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a fost anunţat, vineri, de un grup de fani stelişti prezent la stadionul Steaua, că nu va fi susţinut de suporterii echipei din Bulevardul Ghencea şi i-au cerut tehnicianului să nu semneze cu gruparea finanţată de Gigi Becali.

17 afișări
Imaginea articolului Suporterii stelişti l-au anunţat pe Stoichiţă că nu-l vor susţine

Suporterii stelişti l-au anunţat pe Stoichiţă că nu-l vor susţine (Imagine din arhivă; Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Aproximativ 50 de fani stelişti de la Peluza Sud s-au întâlnit, vineri dimineaţă, la stadion, cu Stoichiţă şi managerul general Basarab Panduru, discutând circa o jumătate de oră. Fanii i-au cerut lui Stoichiţă să nu semneze cu Steaua, i-au spus că nu va avea susţinerea lor şi va fi contestat. De asemenea, ei au ameninţat că vor intra pe teren dacă situaţia va continua astfel la Steaua. Antrenorul i-a cerut lui Panduru să stabilească pentru luni o nouă întâlnire cu suporterii. După plecarea lui Stoichiţă, fanii au continuat discuţia cu Panduru.

"Este dreptul lor să nu mă susţină. Fiecare are dreptul la o opinie, eu nu am semnat încă, dar probabil voi semna", a declarat Stochiţă.

În discuţiile dintre suporteri şi Stoichiţă, fanii i-au reproşat că vine la Steaua după Cristiano Bergodi şi că l-a contestat pe italian. Fanii şi-au exprimat dorinţa ca niciun antrenor fost stelist să nu mai vină la Steaua pentru a nu-i fi pătată imaginea. Mulţi dintre fani şi-au exprimat dorinţa ca Gigi Becali să fie noul antrenor al Stelei.

Pe de altă parte, mai mulţi suporteri au aruncat cu roşii în reprezentanţii presei. La stadion a fost prezent şi un echipaj al Jandarmeriei.

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a declarat, joi noapte, că a acceptat să preia funcţia de antrenor al echipei Steaua, unde îl va înlocui pe italianul Cristiano Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici