Sute de jandarmi, la meciurile Rapid-Wolfsburg şi Dinamo-NEC Nijmegen

Peste 600 de jandarmi vor asigura, joi, condiţiile de securitate la meciurile FC Rapid - VfL Wolfsburg şi Dinamo - NEC Nijmegen, din manşa secundă a turului întâi al Cupei UEFA.

68 afișări
Imaginea articolului Sute de jandarmi, la meciurile Rapid-Wolfsburg şi Dinamo-NEC Nijmegen

Sute de jandarmi, la meciurile Rapid-Wolfsburg şi Dinamo-NEC Nijmegen (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru partida dintre Rapid şi Wolfsburg, programată la ora 17.00, vor fi mobilizaţi peste 320 de jandarmi, care vor interveni în cazul tulburării ordinii publice, atât pe traseele de afluire/defluire cât şi în incinta arenei Giuleşti-Valentin Stănescu.

Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 14.30, pe bază de bilete, acreditări de presă şi invitaţii, emise de FC Rapid, iar vânzarea băuturilor alcoolice în apropierea arenei sportive va fi interzisă începând cu ora 13.30.

La meciul Dinamo - NEC Nijmegen, programat la ora 20.15, condiţiile de securitate vor fi asigurate de peste 319 jandarmi. În arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, accesul publicului se va face începând cu ora 17.45, pe bază de bilete, acreditări de presă şi invitaţii, emise de FC Dinamo, iar vânzarea băuturilor alcoolice în apropierea stadionului va fi interzisă începând cu ora 16.30.

Conform prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici