Tenismanul Novak Djokovici şi-a jucat propriul rol într-un film al lui Stallone

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovici, numărul unu mondial, va debuta în cinematografie cu o apariţie în cel mai recent film al lui Sylvester Stallone, "The Expendables 2", care a fost filmat în Bulgaria, a anunţat miercuri casa de producţie Nu Boyana Films.

127 afișări
Imaginea articolului Tenismanul Novak Djokovici şi-a jucat propriul rol într-un film al lui Stallone

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Djokovici a participat pentru prima dată la filmări marţi. El are un rol mic, dar nu nesemnificativ, în «The Expendables 2», unde şi-a jucat propriul rol", a declarat Dimitar Dereliev, unul dintre responsabilii studiourilor Nu Boyana Films.

"The Expendables 2", cu un buget de 100 de milioane de dolari, a fost filmat în Bulgaria. Filmul, realizat de actorul american Sylvester Stallone, va apărea pe ecrane în august 2012. Printre actorii care apar în film se numără Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li şi Jean-Claude Van Damme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici