Victor Becali: Cred că Mutu o să primească o suspendare de şase-şapte luni

Impresarul Victor Becali a declarat că este încrezător în faptul că Adrian Mutu va primi o suspendare de doar şase sau şapte luni şi va reveni pe teren la începutul sezonului viitor, după ce procuratura antidoping a cerut o pedeapsa de un an în cazul de dopaj în care este implicat jucătorul.

17 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Cred că Mutu o să primească o suspendare de şase-şapte luni

Victor Becali: Cred că Mutu o să primească o suspendare de şase-şapte luni (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"De obicei, procurorul cere mai mult, noi ne aşteptam să ceară atât. Acum urmează procesul adevărat, până acum a fost doar la nişte audieri. E important că a fost cerut doar un an. Procurorul este cel care acuză şi de obicei ei cer mai mult. Eu cred că e de bine, nu e considerat recidivist. Eu zic că o să primească şase-şapte luni şi cum campionatul începe în septembrie în Italia, ar fi în regulă", a spus Victor Becali la GspTv.

Atacantul Adrian Mutu nu este considerat recidivist de procuratura antidoping din cadrul CONI, care a solicitat, miercuri, trimirea cazului jucătorului român Tribunalului Naţional Antidoping şi a cerut o suspendare de un an împotriva atacantului Fiorentinei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici