Wrexham, echipa cumpărată de Ryan Reynolds, ar putea avea stadion cu 55.000 de locuri: "Tot oraşul ar putea veni la meci"

  • Ryan Reynolds şi Rob McElhenney au dezvăluit ambiţiile lor pe termen lung pentru echipa de fotbal galeză Wrexham.
  • Ei speră că, în cele din urmă, vor creşte capacitatea stadionului Racecourse Ground, până la 55.000 de locuri.
  • "Tot oraşul ar putea veni la meci", a spus Reynolds.
1595 afișări
Imaginea articolului Wrexham, echipa cumpărată de Ryan Reynolds, ar putea avea stadion cu 55.000 de locuri: "Tot oraşul ar putea veni la meci"

Cei doi actori de la Hollywood au transformat deja soarta clubului istoric, dar cu mari probleme financiare, prin preluarea în 2021, în valoare de 2,5 milioane de dolari, şi prin serialul documentar "Welcome to Wrexham", care este difuzat în întreaga lume.

După două promovări consecutive, Wrexham va juca în al treilea eşalon al fotbalului englez în sezonul următor, relatează AP.

În prezent, stadionul are o capacitate de doar 12.600 de locuri, existând planuri pentru construirea unei noi tribune cu o capacitate de 5.500 de locuri. Dar viziunea proprietarilor este de a construi unul dintre cele mai mari stadioane din fotbalul britanic.

"Avem un plan în vigoare în acest moment care ar funcţiona în cele din urmă de la tribună la tribună, astfel încât în cele din urmă să ai toate cele patru laturi. Este greu de spus cu siguranţă, dar credem că am putea avea între 45 şi 55.000 de oameni acolo", a declarat McElhenney pentru Collider.

"Ca şi cum tot oraşul ar putea veni la meci", a adăugat Reynolds.

Cel mai mare stadion al unui club din Premier League este Old Trafford, al lui Manchester United, care are o capacitate de 74.310 locuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici