Yeremi Pinot a bătut un record vechi de 21 de ani deţinut de Iker Casillas

  • La doar 18 ani şi 218 zile, Yeremi Pino a devent miercuri seara cel mai tânăr jucător spaniol care a evoluat într-o finală de cupă europeană.
  • Vechiul record era deţinut de vestitul portar spaniol.
  • El a mai bătut un record, deţinut de olandezul Robin van Persie.
145 afișări
Imaginea articolului Yeremi Pinot a bătut un record vechi de 21 de ani deţinut de Iker Casillas

Yeremi Pinot a bătut un record vechi de 21 de ani deţinut de Iker Casillas

Yeremi Pino a evoluat ca titular în finala UEFA Europa League câştigată miercuri de echipa sa, Villarreal, împotriva lui Manchester United.

Iker Casillas a evoluat în 2000 în finala Champions League, pentru Real Madrid, când avea 19 ani şi 4 zile.

Yeremi Pino este şi cel mai tânăr fotbalist care a marcat vreodată împotriva lui Real Madrid în ultimele două decenii.

Spaniolul a depăşit miercuri şi recordul de cel mai tânăr câştigător al UEFA Europa League, performanţa anterioară fiind deţinută de fotbalistul olandez Robin van Persie, acesta câştigând Cupa UEFA în 2002.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici