4,4 trilioane de lire sterline pentru oricine poate dovedi evoluţia

Nu mai puţin de 10 trilioane de lire turceşti noi, echivalentul a 4,4 trilioane de lire sterline, este premiul oferit de controversatul autor creaţionist de origine turcă, Adnan Oktar, pentru oricine poate dovedi că teoria evoluţionistă a lui Charles Darwin este corectă, anunţă TheIndependent, potrivit Descopra.ro.

66 afișări
Imaginea articolului 4,4 trilioane de lire sterline pentru oricine poate dovedi evoluţia

4,4 trilioane de lire sterline pentru oricine poate dovedi evoluţia (Imagine: www.descopera.ro)

Adnan Oktar, cunoscut şi sub pseudonimul Harun Yahya, a devenit cunoscut în lumea întreagă prin violentele campanii îndreptate împotriva a ceea ce numeşte „Dictatura Darwinista”.

Citeşte mai multe despre recompensa pentru oricine poate dovedi evoluţia pe www.descopra.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici