Câteva trucuri pentru a scăpa de durerea de dinţi

Cum durerile de dinţi sunt greu de su­portat, medicii stomatologi recomandă câteva trucuri pentru a ameliora această stare de disconfort fără a apela la medicamente.

621 afișări
Imaginea articolului Câteva trucuri pentru a scăpa de durerea de dinţi

Câteva trucuri pentru a scăpa de durerea de dinţi (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Astfel, sucul de ceapă va reduce considerabil durerea în doar câtva minute, dacă se vor picura câţiva stropi de suc pe dintele care doare. Sucul de lime conţine acid citric, care ucide cu eficienţă germenii. Potrivit spe­cialiştilor, acest suc va curăţa locul infecţiei cu eficienţă. În plus, dacă durerea apare după ce am mâncat, atunci se recomandă amestecarea sucului de lime cu bicarbonat de sodiu, pentru a elimina resturile rămase între dinţi.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici