Extractul din dud alb ţine sub control nivelul glicemiei

Diabetul, afecţiunea cronică ce afectează peste 220 de milioane de persoane la nivel mondial, apare ca urmare a incapacităţii pancreasului de a produce suficientă insulină, sau când organismul nu este capabil să folosească eficient insulina pe care o produce.

266 afișări
Imaginea articolului Extractul din dud alb ţine sub control nivelul glicemiei

Extractul din dud alb ţine sub control nivelul glicemiei (Imagine: www.gandul.info)

Potrivit medicilor naturopaţi, produsele naturiste reprezintă o bună metodă de menţinere a nivelului glicemiei sub control în cazul bolnavilor de diabet. Extractul de dud alb se numară printre remediile naturale în menţinerea nivelului glicemiei în limite normale. "Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea şi reducerea absorbţiei glucozei, după masă, la nivelul intestinului subţire. De asemenea, dudul alb îmbunătăţeşte metabolismul glucidic şi promovează secreţia de insulină de către pancreas", explică dr. Cristina Bogdan, medic naturopat.

Citeşte mai multe despre extractul din dud alb pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici