Medicii din Regatul Unit ar putea fi obligaţi să se vaccineze

  • UK ar putea impune vaccinarea obligatorie a personalului medical
  • Marea Britanie se luptă cu stoparea infecţiilor din spitale
  • UK spune că este pregătită pentru vaccinarea copiilor de 12-15 ani
340 afișări
Imaginea articolului Medicii din Regatul Unit ar putea fi obligaţi să se vaccineze

Medicii din Regatul Unit ar putea fi obligaţi să se vaccineze

Guvernul britanic ar putea impune vaccinarea obligatorie pentru personalul medical. Anunţul a fost făcut de către secretarul de stat britanic pentru vaccinarea anti-covid, care spune că Marea Britanie se luptă cu stoparea infecţiilor din spitale.

El a vorbit şi despre vaccinarea la copiii cu vâsta cuprinsă între 12 şi 15 ani, spunând că ţara este pregătită pentru acest pas.

„Vom fi gata. Infrastructura pe care am construit-o ne permite capacitatea de a administra vaccinuri copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani. Dar trebuie să ne asigurăm că vaccinurile sunt incredibil de sigure înainte de a le da copiilor”, a transmis Nadhim Zahawi, subsecretar de stat pentru implementarea vaccinului COVID-19.

De asemenea, Nadhim Zahawi a ţinut să felicite Guvernul Britanic pentru progresul pe care l-a făcut în vaccinarea populaţiei.

 „Continuăm să vaccinăm la scară largă. Acum avem aproape 39 de milioane de oameni vaccinaţi cu prima doză şi aproape 25 de milioane cu două doze”, a mai spus Nadhim Zahawi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici