Oficial! Avem o nouă staţiune pe litoralul românesc

  • Ministerul Turismului mai face o Organizaţie de Management al Destinaţiei.
  • Oficial, avem o nouă staţiune - cel puţin pe hârtie: Mamaia Nord.
  • Mamaia Nord se laudă cu plaje naturale şi nisip mai fin ca la vechea Mamaia.
29724 afișări
Imaginea articolului Oficial! Avem o nouă staţiune pe litoralul românesc

Oficial! Avem o nouă staţiune pe litoralul românesc

Mamaia are un vecin nou. Asta pentru că oficial, avem o nouă staţiune pe litoral! „Dar de ce e veche?” – reclamă turiştii!

Autorităţile au decis că mai aveam nevoie de încă o Organizaţie de Management al Destinaţiei. Mamaia Nord e norocoasa care primeşte buget de la Ministerul Turismului, şi care e diferită de deja existenta Organizaţie de Management al Destinaţiei Mamaia prin simplul fapt că… e mai spre Năvodari.

Noua-veche staţiune se laudă cu plaje naturale largi, cu nisip fin, nu artificiale ca ale vecinei Mamaia. Printre atuurile din Nord, spune managerul proaspetei destinaţii, mai regăsim şi spaţii de cazare noi sau proaspăt renovate, gamă variată de restaurante şi o identitate vizuală unică, care aduce în prim-plan calitatea serviciilor oferite. Se mai laudă şefii Organizaţiei că au pus la punct toate detaliile în doar trei luni, ca să te poţi bucura de un concediu aşa cum ţi-ai dori.

Supăraţi pe felul în care a ajuns să arate oraşul lor, constănţenii îşi imaginează cum ar arăta localitatea dacă ar fi condusă de Emil Boc. Jurnaliştii locali s-au folosit de ChatGPT, pe care l-au pus să facă din Constanţa un oraş modern, cu mai multe zone pietonale, spaţii verzi bine întreţinute şi elemente de design urban modern, în stilul de administrare al primarului de la Cluj.

Nici turiştii nu sunt prea impresionaţi de cum arată în prezent zona Constanţa. Conform bilanţului oficial al judeţului pe 2023, doar 3% din cei care au trecut pe acolo au fost turişti străini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici