Vâlcea: Un mort şi patru răniţi, într-un accident în care au fost implicate 2 maşini şi un microbuz

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, luni seară, în urma unui accident produs pe DN 7, în judeţul Vâlcea, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

545 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Un mort şi patru răniţi, într-un accident în care au fost implicate 2 maşini şi un microbuz

Vâlcea: Un mort şi patru răniţi, într-un accident în care au fost implicate 2 maşini şi un microbuz

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, accidentul a avut loc pe DN 7, în localitatea Seaca.

Astfel, un autoturism Dacia Logan care circula dinspre Călimăneşti către Sibiu a acroşat un alt autoturism Dacia Logan pe care l-a proiectat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un microbuz.

În urma impactului, şoferul autoturismului care a fost proiectat pe contrasens a rămas încarcerat şi a murit înainte ca echipajul SMURD să ajungă la locul accidentului.

De asemenea, patru dintre pasagerii din microbuz au fost răniţi, însă leziunile suferite nu sunt grave.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 7 este complet blocat în zona accidentului, fiind deviat pe drumul care trece prin localitatea Dăeşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici