Vaccinul Pfizer înregistrează o eficienţă de cel puţin 94% în Israel

Încă o analiză a pacienţilor imunizaţi indică faptul că vaccinul de la Pfizer are o eficienţă de cel puţin 94% în Israel.

1395 afișări
Imaginea articolului Vaccinul Pfizer înregistrează o eficienţă de cel puţin 94% în Israel

A fost observat un declin de 94% în cazurile simptomatice Covid-19 în rândul celor care au fost imunizaţi cu vaccinul Pfizer, conform unei cercetări efectuate de medicii de la Clalit.

Clalit a colectat date de la 1,2 milioane de israelieni, dintre care doar jumătate au fost vaccinaţi.

S-a constatat că cea mai mare eficienţă a vaccinului se înregistrează începând cu o săptămână după administrarea celei de-a doua doze.

Scăderea cazurilor simptomatice de Covid-19, potrivit „Jerusalem Post”, este de 94%, iar scăderea cazurilor severe de boală este de 92%.

Eficacitatea vaccinului rămâne ridicată la toate grupele de vârstă cu vârsta de 16 ani şi peste, inclusiv la cei peste 70 de ani.

Între timp, Ministerul Sănătăţii a actualizat datele, potrivit cărora 3,9 milioane de israelieni (dintr-un total de peste nouă milioane) au primit până acum o primă doză de vaccin. Dintre acestea, 2,5 milioane au primit şi a doua doză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici