Audienţe TV: Băsescu şi FMI-ul, bătuţi de Alexa şi Ropotan!

Ştiţi de ce naţionala a fost ascunsă pe TVR 2? Pentru că şefii postului naţional au considerat că fotbalul e mai puţin important decât doi invitaţi speciali, preşedintele Traian Băsescu şi americanul Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI la Bucureşti. Cifrele de audienţă spun însă că interesul oamenilor a fost altul!

106 afișări
Imaginea articolului Audienţe TV: Băsescu şi FMI-ul, bătuţi de Alexa şi Ropotan!

Audienţe TV: Băsescu şi FMI-ul, bătuţi de Alexa şi Ropotan! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Marţi, în timp ce tricolorii lui Răzvan Lucescu jucau pe TVR 2 cu Ucraina, pe primul post naţional vorbea preşedintele Traian Băsescu.

Teoretic, temele abordate de şeful statului ar fi trebuit să fie mult mai atractive, însă stupoare: ratingul emisiunii în care a fost invitat Traian Băsescu a fost de numai 1,4 la sută (adică vreo 74.000 de telespectatori), în timp ce meciul de fotbal a adunat pe TVR 2 de trei ori mai mulţi privitori: 4,6% rating (242.000 de telespectatori).

"Cred că e relevant. Dacă meciul era pe TVR 1, audienţa sa era şi mai mare. Televiziunea naţională ar trebui să ţină cont de preferinţele oamenilor" , a declarat un federal.

Aseară, în timpul jocului cu Cipru, pe TVR 1 a fost invitat Jeffrey Franks, iar cifrele de audienţă au fost, mai mult ca sigur, asemănătoare cu cele din ziua precedentă.

Citeşte mai multe despre audienţele TV pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici