Brad Pitt şi-a vândut conacul „bântuit” cu 40 de milioane de dolari

Este un preţ de 20 de ori mai mare decât vedeta a plătit la achiziţionare: proprietarul îl avertizase de „prezenţe ciudate”.

1674 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi-a vândut conacul „bântuit” cu 40 de milioane de dolari

Brad Pitt şi-a vândut conacul „bântuit” cu 40 de milioane de dolari

Marele conac de la 57 Boulevard din Westfield NJ s-a vândut. Fostul soţ al Angelinei Jolie a reuşit să înstrăineze uriaşa şi luxoasă proprietate din Los Angeles la un preţ de 20 de ori mai mare decât cel plătit pentru a o cumpăra: 40 de milioane de dolari.

Vorbim despre casa în care au crescut cei 6 copii cu fosta lui soţie, o locaţie care, potrivit fostei proprietare - Cassandra Peterson, ar fi bântuită.

Aşadar, Brad Pitt ştia că are casa bântuită, când a achiziţionat-o. De altfel, proprietara a povestit că l-a informat că „în casă s-au întâmplat multe lucruri ciudate de când ne-am mutat acolo. Şi a fost încântat de asta”.

Evenimentele fantomatice ar fi început la scurt timp după ce s-au mutat în casă împreună cu fostul ei soţ, muzician şi producător Mark Pierson. „Am adus un preot care să facă un exorcism”, a spus ea.

Când Pitt a cumpărat conacul în 1994, a plătit 1,7 milioane de dolari pentru el, deoarece era într-o stare proastă.

Dar actorul se îndrăgostise de câteva detalii, printre care camera de zi şi sala de mese, lambriuri de lemn pe pereţi, din mahon, şi tavane de culoarea cuprui, aşa că a dat undă verde unui lifting radical care a început de la fundaţie. Apoi, după ce a ridicat literalmente întreaga clădire, a făcut şi un teren de tenis şi un patinoar.

Istoria conacului Briarcliff este într-adevăr înfiorătoare. Vila fusese construită în 1910 pentru un magnat al petrolului. În anii 1960, chiar înainte de Cassandra Peterson, în vilă locuise şi Mark Hamill, actorul Războiul Stelelor, dar a plecat după ce colegul de cameră şi-a luat viaţa.

De parcă nu ar fi de ajuns, casa pare să fi fost şi scena unei morţi suspecte, după ce un interpret de la Ziegfield Follies a fost găsit mort în piscină. Într-un alt interviu în urmă cu ceva timp, Peterson a explicat că lucruri deranjante s-au întâmplat în vilă încă din primele zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici