Cântăreţul şi actorul australian Jon English a decedat la vârsta de 66 de ani

Cântăreţul şi actorul australian Jon English a decedat la vârsta de 66 de ani după ce a suferit complicaţii în timpul unei intervenţii chirurgicale la inimă, informează publicaţia Sydney Morning Herald, în ediţia online.

359 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul şi actorul australian Jon English a decedat la vârsta de 66 de ani

Cântăreţul şi actorul australian Jon English a decedat la vârsta de 66 de ani

"Suntem devastaţi şi în stare totală de şoc de această pierdere enormă şi neaşteptată", a comunicat echipa de impresariat a cântăreţului de origine britanică stabilit în Australia în anul 1961.

"Industria muzicală şi întreaga lume au pierdut un talent incredibil de mare. Nu putem fi consolaţi, ne va fi dor de el permanent", precizează comunicatul.

Actorul Simon Gallaher, prieten al lui Jon English, a declarat pentru postul australian ABC Radio că starul australian a decedat din cauza complicaţiilor produse într-o intervenţie chirurgicală pentru un anevrism aortic.

Jon English a emigrat în Australia cu părinţii la vârsta de 12 ani, devenind celebru în anii 1970 ca actor de film.

Ulterior, s-a remarcat printr-o serie de hituri muzicale, printre care "Words Are Not Enough", "Handbags and Gladrags", "Turn the Page" şi "Hollywood Seven".

În anii 1990, Jon English a fost protagonistul sitcomului australian "All Together Now".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici