Draga Olteanu Matei: Jean Constantin a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Cunoscuta actriţă Draga Olteanu Matei a declarat, pentru MEDIAFAX, că Jean Constantin a fost un artist de talie internaţională şi un om de o mare generozitate şi sensibilitate.

216 afișări
Imaginea articolului Draga Olteanu Matei: Jean Constantin a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Draga Olteanu Matei: Jean Constantin a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"A fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. A fost un mare actor de comedie pe care l-a pierdut ţara, un actor de talie internaţională şi un om de o mare generozitate şi sensibilitate. Suntem cu toţii consternaţi, parcă de fiecare dată te ia prin surprindere un astfel de lucru", a spus Draga Olteanu Matei.

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti. Alexandru Arşinel a spus că actorul Jean Constantin a fost găsit mort în locuinţa sa din Constanţa, de către rudele sale.

În ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanţa şi din Capitală, cu afecţiuni cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici