Înscrierile pentru a doua serie de cursanţi ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion încep pe 1 martie

Înscrierile pentru cea de-a doua serie de cursanţi ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion, o complexă şcoală de actorie, producţie, regie şi scenaristică, încep pe 1 martie, informează un comunicat.

171 afișări
Imaginea articolului Înscrierile pentru a doua serie de cursanţi ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion încep pe 1 martie

Înscrierile pentru a doua serie de cursanţi ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion încep pe 1 martie

Academia, care poartă semnătura Ruxandrei Ion, cel mai recunoscut şi apreciat producător de ficţiune pentru TV din România, creatoarea telenovelei româneşti şi a fenomenelor LaLa Band şi Abracadabra, printre altele, şi-a deschis porţile pentru prima serie de cursanţi la data de 3 februarie a acestui an.

Cursurile pentru prima serie sunt în plină desfăşurare, cursanţii primului modul deja înscriindu-se la cel de-al doilea modul pentru cursurile pe care le urmează. Ruxandra Ion alături de echipa sa de profesori, profesionişti de top din lumea televiziunii şi cinematografiei româneşti, oferă cursanţilor cele mai bune şi profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România, bazate, în primul rând, pe practica elementelor teoretice de bază.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion include cursuri de actorie structurate pe trei grupe, în funcţie de vârstă. Astfel, grupa Abracadabra (8 - 14 ani) îi are ca profesori pe Marian Râlea şi Ioana Blaj, grupa "LaLa" (14 - 18 ani) beneficiază de îndrumarea actriţelor Carmen Tănase şi Adela Popescu, iar grupa "Gheorghe Dinică" (18 ani+) îi are ca profesori pe Mircea Gheorghiu - care locuieşte în Los Angeles, a absolvit Actors Studio şi joacă în "Made in Hollywood", alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron -, pe Alex Potoceanu, care joacă în "Way Back" alături de Ed Harris, şi Mihai Brătilă, lector doctor la UNATC Bucureşti, secţia actorie, şi doctor magna cum laude.

Teo Trandafir, unul dintre cei mai apreciaţi şi longevivi prezentatori TV din România, cu o bogată experienţă în profesorat, este cea care le predă elevilor ei de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion cursurile de prezentator TV.

Academia oferă şi cursuri de regie, producţie şi scenaristică de TV şi film, bazându-se pe o echipă de profesori de top, profesionişti recunoscuţi şi apreciaţi atât în ţară, cât şi în străinătate, printre care Ruxandra Ion, Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea şi Radu Grigore.

În plus, TV & Film Academy by Ruxandra Ion oferă şi în continuare cursuri de dans, cu profesorii Alexia Ţalavutis şi Gaby Ciocan, dar şi cursuri de stil & make-up, ale căror profesori sunt Radu Mada şi Corina Hera.

Înscrierile pentru cea de-a doua serie de cursanţi ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion se pot face începând de la 1 martie, completând formularul online de pe www.academytv.ro, dar şi pe adresa sediului din Str. Căderea Bastiliei, nr. 41, Bucureşti.

Cursurile se desfăşoară de două ori pe săptămână, fiecare curs având o durată de două ore. Fiecare modul se desfăşoară pe o perioadă de trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici