Manualul de dicţie pentru copii "Străfurnica şi prietenii săi", în librăriile din România - FOTO

Manualul de dicţie pentru copii "Străfurnica şi prietenii săi", semnat de Carmen Ivanov, care conţine o vastă colecţie de exerciţii şi poveşti, este disponibil în librăriile din România.

1176 afișări
Imaginea articolului Manualul de dicţie pentru copii "Străfurnica şi prietenii săi", în librăriile din România - FOTO

Manualul de dicţie pentru copii "Străfurnica şi prietenii săi", în librăriile din România

Carmen Ivanov este autoarea noului manual de dicţie "Străfurnica şi prietenii săi", apărut la editura Favorit, care conţine o vastă colecţie de exerciţii de dicţie pentru copii. Peste 400 de astfel de exerciţii şi 20 de poveşti ilustrate sunt cuprinse în această carte, a cărei lansare reprezintă o premieră pentru învăţământul din România, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Străfurnica şi prietenii săi" este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii şi minunate, care vor spori creativitatea şi imaginaţia copiilor. Într-o lume în care adulţii vorbesc din ce în ce mai greşit şi cu un vocabular din ce în ce mai limitat, Carmen Ivanov are curajul şi priceperea necesară pentru a pune laolaltă toată experienţa sa adunată de-a lungul vremii în această carte pentru cei mici. Obiectivul declarat al autoarei, o dicţie bună, se adresează părinţilor şi bunicilor care îşi doresc un viitor mai bun pentru copiii şi nepoţii lor, un viitor lipsit de greşeli de comunicare şi de probleme de vorbire.

Pe lângă cele 20 de poveşti uimitoare şi pline de mister, cartea conţine şi peste 400 de exerciţii de dicţie care vor dezlega limbile micuţilor şi îi vor ajuta să comunice mai clar, mai deschis şi mai frumos.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.dictie.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici