Record de audienţă pentru "Happy Hour": Aproape 3 milioane de români au urmărit căsătoria lui Pepe

Emisiunea "Happy Hour" a înregistrat un record de audienţă miercuri seară, când în programul prezentat de Cătălin Măruţă a fost transmisă în direct căsătoria lui Pepe cu iubita lui, Raluca Pastramă, informează Pro TV.

919 afișări
Imaginea articolului Record de audienţă pentru "Happy Hour": Aproape 3 milioane de români au urmărit căsătoria lui Pepe

Record de audienţă pentru "Happy Hour": Aproape 3 milioane de români au urmărit căsătoria lui Pepe

Pepe şi iubita lui au spus "da" miercuri, iar "Happy Hour" a transmis în direct căsătoria celor doi. Ediţia de miercuri seară a "Happy Hour" a fost cea mai urmărită de când s-a lansat emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Aproape trei milioane de români au urmărit "Happy Hour" în minutul de maximă audienţă - 18.54 -, când la Pro TV erau difuzate imagini în direct din locul unde Pepe şi Raluca au sărbătorit alături de rude şi prieteni.

Pe publicul său ţintă, Pro TV a înregistrat un vârf de audienţă de 15,2 puncte de rating şi 38,9% cotă de piaţă în minutul 18.51, spre deosebire de Antena 1, care, tot atunci, abia aduna 3,2 puncte de rating şi 8,1% cotă de piaţă.

"Happy Hour" a fost lider absolut de audienţă pe întregul interval de difuzare, pe toate categoriile de public, devansând toate celelalte programe TV. Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu o audienţă medie de 11,1 puncte de rating şi 27,6 procente din cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua, cu 5,1 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă.

Pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, "Happy Hour" a fost lider, cu o medie de 10,6 puncte de rating şi 29,9% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 a obţinut doar 4,2 puncte de rating şi 11,9% cota de piaţă.

Şi la nivelul întregii populaţii a ţării, Pro TV a fost lider, cu o audienţă medie de 11,4 puncte de rating şi 27,7% cota de piaţă, urmat de Antena 1, cu cifre de două ori mai mici, respectiv 5 puncte de rating şi 12,2 procente din cota de piaţă.

În ediţia de joi seară, "Happy Hour" va difuza imagini în exclusivitate de la petrecerea la care Pepe, Raluca, naşii Andra şi Măruţă şi invitaţii lor s-au distrat pe cinste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici