S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Artelor Bucureşti

Biletele şi abonamentele pentru Festivalul Artelor Bucureşti, care se va desfăşura în Capitală între 2 şi 9 noiembrie, au fost puse în vânzare, având preţuri cuprinse între 40 şi 130 de lei - biletele şi 80 şi 400 de lei - abonamentele, informează organizatorii.

22 afișări
Imaginea articolului S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Artelor Bucureşti

S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Artelor Bucureşti

Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc, începând de la 40 de lei şi ajungând până la 130 de lei biletele din categoria VIP.

De asemenea, abonamentele vor avea preţuri cuprinse între 200 şi 400 de lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reduceri, astfel că valoarea unui abonament va fi de 80 de lei.

Biletele şi abonamentele s-au pus în vânzare la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, la Sala Palatului, în reţeaua Eventim şi la Magazinul Muzica.

Acestea pot fi rezervate online şi pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro sau www.bilete.ro.

Festivalul Artelor Bucureşti se adreseaza în special melomanilor şi iubitorilor de artă, urmând să prezinte evenimente muzicale tradiţionale, clasice, spectacole de teatru, operă, operetă, recitaluri instrumentale, lansare de carte, expoziţii de fotografie, pictură si arta iconoclastică.

Evenimentele se vor desfăşura la Teatrul Naţional de Operetă, Opera Naţională Română, Sala Radio, Sala Mare a Palatului, Sala Mică a Palatului, unde vor evolua artişti de renume, precum dirijorul Misha Katz, pianistul Dan Grigore, Corul de Cameră Madrigal, Tudor Gheorghe, Florin Piersic, Alexandru Tomescu, Dan Puric, Corul Patriarhiei Române, Orchestra Naţională Radio, Dorel Vişan şi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici