Smart Radio îţi recomandă miniseria The Last Dance” (Michael Jordan – Cântecul de lebădă), de pe Netflix

  • The Last Dance îţi arată culisele sezonului NBA 1997-1998, al şaselea câştigat de Chicago Bulls în 8 ani
  • Documentarul despre Chicago Bulls şi Michael Jordan are 10 episoade, două episoade difuzate pe săptămână
  • Miniseria The Last Dance de pe Netflix e o selecţie a 10.000 de ore de filmări despre Chicago Bulls
224 afișări
Imaginea articolului Smart Radio îţi recomandă miniseria The Last Dance” (Michael Jordan – Cântecul de lebădă), de pe Netflix

Smart Radio îţi recomandă miniseria The Last Dance” (Michael Jordan – Cântecul de lebădă), de pe Netflix

Miniseria The Last Dance, (Michael Jordan – Cântecul de lebădă), de văzut pe Netflix, îţi arată filmări de culise niciodată văzute din sezonul NBA 1997-1998, atunci când Chicago Bulls cucerea al şaselea titlu NBA în doar opt ani.

Vei vedea cântecul de lebădă al unei echipe de legendă în baschetul Mondial: Chicago Bulls, antrenată de Phil Jackson, cu mulţi jucători excepţionali ajunşi la final de carieră: Scottie Pippen, Dennis Rodman, Toni Kukoč, Steve Kerr, alături de un Michael Jordan în plină formă.

Miniseria The Last Dance” (Michael Jordan – Cântecul de lebădă) de pe Netflix îţi aduce imagini inedite cu dream team-ul Chicago Bulls din sezonul 97/98: vei vedea filmări din vestiar, de la sala de antrenamente şi din fiecare călătorie pe care echipa a făcut-o în acel an. Regizorul Jason Hehir a avut acces la aproximativ 10.000 de ore de peliculă şi a sfârşit prin reducerea acesteia la zece episoade a câte 60 de minute. 10 ore cu şi despre o echipă cum rar ai mai văzut apoi în baschet: Chicago Bulls 97/98.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici