C&A şi Bestseller Group vor deschide magazine în AFI Cotroceni Park

Retailerii de îmbrăcăminte C&A şi Bestseller Group au închiriat o suprafaţă de circa 3.800 de metri pătraţi în complexul comercial AFI Cotroceni Park din Bucureşti, a cărui deschidere a fost programată pentu al al doilea semestru al acestui an, a anunţat, miercuri, dezvoltatorul.

378 afișări
Imaginea articolului C&A şi Bestseller Group vor deschide magazine în AFI Cotroceni Park

C&A şi Bestseller Group vor deschide magazine în AFI Cotroceni Park (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

C&A a închiriat o suprafaţă de 3.200 de metri pătraţi, în timp ce Bestseller Group, care comercializează mărcile Vero Moda, Jack & Jones, Name IT şi Pieces, va deschide primele magazine din România pe o suprafaţă de aproximativ 600 metri pătraţi, se arată într-un comunicat al AFI Europe, dezvoltatorul proiectului.

În prezent, grupul Bestseller din Danemarca deţine peste 4.100 de magazine în 41 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, China şi Canada.

Reprezentanţii C&A din România au anunţat luna trecută că în acest an vor fi deschise două unităţi în Bucureşti, în centrul comercial Militari Shopping Center şi în Sun Plaza din Berceni şi câte unul la Buzău, Galaţi şi Oradea.

Magazinul din AFI Cotroceni Park al C&A ar fi astfel a treia unitate pe care retailerul doreşte să o deschidă în acest an în Bucureşti.

C&A, parte a grupului Cofra, cu sediul în Elveţia, operează peste 1.000 de magazine în Europa.

Anterior, dezvoltatorul AFI Cotroceni Park a mai anunţat că şi retailerii de îmbrăcăminte şi accesorii Inditex şi Mango au închiriat o suprafaţă de circa 4.500 de metri pătraţi în cadrul complexului, iar reţeaua americană de magazine de îmbrăcăminte pentru femei BEBE Woman va deschide primul magazin din România în acest complex, unitatea urmând să aibă 300 metri pătraţi.

Centrul comercial AFI Cotroceni Park, cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 76.000 de metri pătraţi are o capacitate de 300 magazine, pe lângă un hipermarket real,-, 20 de săli de cinema, şi primul cinematograf Imax (3D) din România. Investiţia totală se ridică la peste 300 milioane de euro.

"În acest moment, construcţia AFI Cotroceni Park evoluează conform planului iniţial. Etapa finală a investiţiei se concentrează pe construirea a cinci clădiri de birouri, de 12.000 metri pătraţi şi a unui hotel de cinci stele. Deschiderea centrului comercial este stabilită pentru finalul acestui an, respectiv septembrie - octombrie 2009", se menţionează în comunicat.

AFI Europe este membră a Grupului Africa-Israel, cu investiţii în domeniul imobiliar rezidenţial şi comercial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici