Cele mai avansate sisteme de siguranţă din dotarea maşinilor, prezentate la salonul Auto de la Paris

La salonul Auto de la Paris, printre numeroasele modele de maşini şi concepte au fost prezentate şi premiate ultimele realizări tehnologice în privinţa sistemelor de siguranţă instalate pe autoturisme, informează www.incont.ro.

29 afișări
Imaginea articolului Cele mai avansate sisteme de siguranţă din dotarea maşinilor, prezentate la salonul Auto de la Paris

Cele mai avansate sisteme de siguranţă din dotarea maşinilor, prezentate la salonul Auto de la Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sistemele premiate de Euro NCAP sunt Audi Side Assist, BMW Assist Advanced eCall, Honda Collision Mitigation Braking System (CMBS), Mercedes-Benz PRE-SAFE Brake, Opel Eye, Peugeot Connect SOS, Citroën Localized Emergency Call, Volkswagen Lane Assist si Volvo City Safety.

Citeşte mai multe despre sisteme de siguranţă prezentate la Paris pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici