CFR Călători vrea să cumpere 400 de vagoane noi

CFR Călători intenţionează să achiziţioneze 400 de vagoane de timp salon InterRegio, clasa întâi şi a doua, cu până la un miliard de lei, fără TVA, şi să modernizeze 190 de vagoane cu maxim 317,3 milioane de lei, fără TVA, în următorii patru ani.

193 afișări
Imaginea articolului CFR Călători vrea să cumpere 400 de vagoane noi

CFR Călători vrea să cumpere 400 de vagoane noi (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Atât pentru achiziţia vagoanelor noi, cât şi pentru modernizarea celor vechi, CFR Călători va încheia un acord cadru cu firma câştigătoare în urma unei negocieri directe.

Acordul cadru va conţine contracte subsecvente ce vor fi atribuite la un interviu de şase luni.

Primul contract este estimat că va fi încheiat la până la 31 decembrie.

Acordurile sunt finanţate de la bugetul de stat, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic, se arată într-un anunţ al CFR Călători.

Din totalul vagoanelor noi pe care compania intenţionează să le cumpere, 80 de unităţi sunt de clasa întâi şi 320 pentru clasa a doua, iar din totalul celor care vor fi modernizate 40 sunt de clasa întâi şi 150 de clasa a doua.

Ofertele pot fi depuse până la 2 decembrie şi respectiv 3 decembrie, urmând a fi deschise în aceeaşi zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici