Fathi Taher vrea pachetul majoritar de acţiuni al JW Marriott Bucureşti

Omul de afaceri Fathi Taher, acţionar minoritar la hotelul JW Marriott din Bucureşti, a mandatat casa de avocatură "Boştină şi Asociaţii" să poarte negocieri cu toţi acţionarii, pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse apropiate discuţiilor.

223 afișări
Imaginea articolului Fathi Taher vrea pachetul majoritar de acţiuni al JW Marriott Bucureşti

Fathi Taher vrea pachetul majoritar de acţiuni al JW Marriott Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Omul de afaceri este interesat să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al hoteului JW Marriott din Bucureşti şi a mandatat casa de avocatură să poarte negocieri cu toate părţile interesate în tranzacţie, inclusiv Strabag şi Bank of Cyprus", au afirmat sursele citate.

Taher a făcut companiei austriece Strabag, anul trecut, o propunere de cumpărare de acţiuni, omul de afaceri susţinând că până în prezent nu a primit un răspuns.

Hotelul de cinci stele JW Marriott se află în administrarea Societăţii Companiilor Hoteliere Grand, având ca acţionari compania Strabag, cu 55% din titluri, firma Alliance Overseas, controlată de Fathi Taher, care deţine 19% din acţiuni, şi firma cipriotă New Marathon, prin ONT Carpaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici