Faur Bucureşti face dispozitive care vor echipa liniile de montaj pentru A380

Faur Bucureşti (FAU), companie specializată în construcţia şi repararea materialului rulant, a livrat firmei franceze Latecoir dispozitive care vor echipa linii de montaj pentru A380, ultimul tip de avion de mare capacitate Airbus.

33 afișări
Imaginea articolului Faur Bucureşti face dispozitive care vor echipa liniile de montaj pentru A380

Faur Bucureşti face dispozitive care vor echipa liniile de montaj pentru A380 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Latecoir este specializată în proiectarea şi asistenţa tehnică pentru realizarea unor dispozitive de precizie, utilizate la montarea aripilor avioanelor Airbus.

"De curând a ieşit pe porţile Faur ultimul set dintr-o primă comandă de cinci astfel de dispozitive care vor echipa liniile de montaj pentru A380", se arată într-un comunicat al Faur, remis, miercuri, Bursei.

Compania precizează că aşteaptă rezultatul probelor, iar următoarea comandă ar urma să fie finalizată în toamnă.

Faur susţine că, în condiţiile tot mai dificile întâmpinate pe piaţa UE, începând cu anul 2008, şi-a intensificat eforturile în dezvoltarea unor parteneriate pe pieţe mai puţin afectate de criză.

Astfel, în Egipt, la Cairo, compania dezvoltă un parteneriat pentru realizarea de locomotive pentru transportul trestiei de zahăr, până în prezent având livrate peste 50 de unităţi.

Totodată, compania este în "tratative înaintate" cu Autoritatea de Transport din Alexandria - Egipt, pentru modernizarea parcului de tramvaie al autorităţii egiptene, se arată în alt comunicat al Faur.

În plus, Faur livrează echipamente complexe de extracţie sau rafinare a zahărului, în Ciad şi Senegal.

"În ultimii doi ani, 2009 şi 2010, cifra de afaceri aferentă acestor pieţe a crescut cu 30% faţă de anii precedenţi", susţine compania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici