Proprietarul Luxottica va împărţi angajaţilor acţiuni de 9 milioane de euro: ”Vreau să arăt cât de importanţi sunt angajaţii pentru mine” - VIDEO

Fondatorul şi proprietarul producătorului italian de ochelari Luxottica, Leonardo Del Vecchio, va împărţi angajaţilor acţiuni în valoare de 9 milioane de euro, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani, relatează Sputnik.

3834 afișări
Imaginea articolului Proprietarul Luxottica va împărţi angajaţilor acţiuni de 9 milioane de euro: ”Vreau să arăt cât de importanţi sunt angajaţii pentru mine” - VIDEO

Proprietarul Luxottica va împărţi angajaţilor acţiuni de 9 milioane de euro: ”Vreau să arăt cât de importanţi sunt angajaţii pentru mine”

Şeful Luxottic îşi va sărbători ziua de naştere vineri şi a decis să marcheze evenimentul într-un mod neobişnuit.

Del Vecchio, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Italia, a decis să distribuie până la 140.000 de acţiuni ale Luxottica Group, potrivit unui comunicat al companiei.

"Mulţumesc sincer angajaţilor grupului din Italia, celor care se află la baza succesului Luxottica. Cu acest mic gest, vreau să arăt cât de importanţi sunt angajaţii pentru mine. Cred sincer că suntem o familie", a spus Del Vecchio.

Luxottica, cu sediul central la Milano, deţine branduri cunoscute de ochelari, precum Ray-Ban, Persol şi Oakley. Grupul mai produce ochelari şi sub mărcile Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Versace şi Tiffany.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici