Sony Ericsson a prezentat un telefon al cărui sunet de apel poate fi oprit prin mişcarea mâinii

Sony Ericsson, al patrulea mare producător de telefoane mobile la nivel mondial, a prezentat, la o expoziţie organizată în Las Vegas, un telefon al cărui sunet de apel poate fi oprit printr-un simplu gest al mâinii.

3 afișări
Imaginea articolului Sony Ericsson a prezentat un telefon al cărui sunet de apel poate fi oprit prin mişcarea mâinii

Sony Ericsson a prezentat un telefon al cărui sunet de apel poate fi oprit prin mişcarea mâinii

Utilizatorii noului model, care va fi disponibil pe pieţe în primul trimestru, vor putea opri sunetul de apel doar prin mişcarea mânii deasupra aparatului.

În mod similar, utilizatorul poate activa şi opţiunea de alarmă a ceasului telefonului.

Totodată, compania a creat alte două modele de telefoane din gama de aparate Walkman, care permit descărcarea de muzică. Unul dintre aparate, W760, include tehnologie de poziţionare prin satelit care, combinată cu software Google, ghidează utilizatorii către destinaţia dorită.

Acest model va fi lansat pe piaţă în trimestrul al doilea, a anunţat Sony Ericsson.

Cele două telefoane urmează să fie prezentate luni, la expoziţia de aparatură electronică din Las Vegas.

Compania a avut succes cu modelele Walkman, dar se află totuşi în urma Nokia, Samsung Electronics şi Motorola, pe piaţa mondială a telefoanelor mobile.

Ca şi alţi producători rivali, Sony Ericsson se confruntă cu concurenţa puternică a iPhone, realizat de compania Apple.

Tot luni, Samsung Electronics a anunţat, la Seoul, că ar putea crea un telefon ieftin, de 40-50 de dolari, cu ecran color, care să concureze Nokia.

Samsung, al doilea mare producător de telefoane mobile la nivel mondial, şi-a mărit anul trecut cota de piaţă cu ajutorul telefoanelor cu preţuri medii şi scăzute, renunţând la strategia anterioară de a se concentra asupra modelelor scumpe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici