Toyota recheamă în service circa 8.000 de vehicule pickup Tacoma pe piaţa americană

Toyota Motor va rechema 8.000 de vehicule pickup Tacoma în Statele Unite, pentru o posibilă defecţiune la o componentă a arborelui de transmisie.

80 afișări
Imaginea articolului Toyota recheamă în service circa 8.000 de vehicule pickup Tacoma pe piaţa americană

Toyota recheamă în service circa 8.000 de vehicule pickup Tacoma pe piaţa americană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia Toyota a fost luată după ce furnizorul de componente Dana Holding Corp a anunţat autorităţile americane pentru siguranţă că 34.000 de astfel de componente, livrate constructorului auto japonez, precum şi Ford Motor şi Nissan Motor, ar putea avea fisuri.

Ford Motor şi Nissan Motor au anunţat că această componentă nu prezintă riscuri pentru propriile vehicule.

Dana Holding investighează cauza problemei, iar remedierile vor fi specifice fiecărui vehicul pe care este montată piesa.

În ultimele săptămâni, Toyota a anunţat că va rechema peste 8,5 milioane de vehicule la nivel mondial pentru remediarea unor probleme la pedala de acceleraţie, precum şi la sistemul de frânare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici