Video Viaţa ta de business revine la normal. ZF este, din nou, disponibil în print

  • Ieşi deja din casă fără declaraţie, poţi merge la birou sau te poţi vedea cu prietenii
  • De astăzi, mai poţi face ceva: să citeşti ZF şi Business Magazin, în varianta print
  • În cei 22 de ani, ZF a evoluat în noi formate online şi a rămas aproape de cititori
491 afișări

Din 15 mai, viaţa ta a început să revină la normal.  Poţi merge la birou, îţi poţi vedea prietenii şi te poţi bucura de micile tale plăceri, precum citirea unui ziar, înprint.

După aproape 2 luni de zile în care Ziarul Financiar şi Business Magazin au fost publicate exclusiv online, se pare că revenim la normalitate şi de acum le puteţi găsi şi în varianta print.

Sorin Pâslaru – Redactor Şef Ziarul Financiar: Astăzi, ziarul Financiar se adresează în multiple ipostaze, cititorilor.  Plăcerea răsfoitului ziarului, a brief-ului, a fi brifat în prima pagină a ziarului, va rămâne în continuare, importantă pentru cititorii noştri.

Vedem că Business Magazin revine la viaţă cu subiectul, ”Îmi mai cumpăr sau nu locuinţă? Ce se întâmplă cu piaţa rezidenţială în contextul actual?” iar din Ziarul Financiar, ca titlu principal, vorbim bineînţeles despre economie şi despre creşterea neaşteptată a economiei în Trimestrul 1 din 2020, care se pare că oferă perspectivă a unei reveniri în V şi a unei recuperări mai rapide.

Ziarul Financiar a fost înfiinţat în 1998 şi este cea mai importantă publicaţie de business din România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici