Francezii au făcut scandal pe Arena Naţională. Mama lui Rabiot s-a certat cu rudele lui Pogba şi Mbappé

  • Veronique, mama lui Adrien Rabiot, a sărit cu gura pe familiile jucătorilor socotiţi vinovaţi de eliminarea Franţei.
  • Incidentul a avut loc în tribunele stadionului bucureştean, după eşecul în faţa Elveţiei, şi n-a trecut neobservat de cei prezenţi.
  • Confruntarea verbală a fost relatată de RMC Sport.
3609 afișări
Imaginea articolului Francezii au făcut scandal pe Arena Naţională. Mama lui Rabiot s-a certat cu rudele lui Pogba şi Mbappé

Adrien Rabiot

Francezii au înghiţit cu noduri eliminarea în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal, luni noapte, pe Arena Naţională din Bucureşti. Campioana lumii conducea cu 3-1 în minutul 75 al partidei cu Elveţia, dar s-a văzut egalată în ultimul minut, dusă în prelungiri şi învinsă la loviturile de departajare.

În tribune, familiile jucătorilor s-au luat la harţă. Mama lui Adrien Rabiot, jucătorul echipei Juventus Torino, i-a atacat verbal pe cei din familiile jucătorilor „vinovaţi” de eliminare.

Protagoniştii acestei poveşti, relatată de RMC Sport, sunt mama lui Adrien Rabiot - Veronique - şi familiile lui Paul Pogba şi Kylian Mbappé: o confruntare verbală în tribune care nu a scăpat celor prezenţi.

Mama lui Rabiot a apostrofat clanul Pogba (autor al splendidului gol de 3-1) pentru greşeala care a dus la golul de 3-3 al Elveţiei.

De asemenea, pe femeie a scos-o din minţi o fază a lui Mbappé, fapt care a determinat-o să se certe cu tatăl lui Kylian, apoi cu mama acestuia. Jurnaliştilor prezenţi le-a reproşat atitudinea faţă de vedeta PSG, un jucător pe care îl consideră arogant.

Familiile celorlalţi jucători, care au asistat la scenă, au criticat-o pe Veronique pentru modul şi momentul atacurilor sale.

Despre mama lui Rabiot se ştie că este şi impresar al fiului său. Femeia a decis ca Adrien să nu semneze prelungirirea contractului cu PSG, determinându-l pe jucător să plece la Juventus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici