VIDEO  Activiştii vegani au vărsat sticle cu lapte pe podeaua magazinelor Harrods. Gestul s-a întors împotriva lor

O ploaie de critici a urmat pe reţelele de socializare după gestul activiştilor.

6411 afișări
Imaginea articolului Activiştii vegani au vărsat sticle cu lapte pe podeaua magazinelor Harrods. Gestul s-a întors împotriva lor

Actul de protest desfăşurat la Londra, în centrul comercial Harrods, unde un grup de activişti vegani a turnat sticle întregi de lapte pe podeaua magazinului, a stârnit numeroase discuţii. Acţiunea de protest a fost organizată de grupul de activişti „Animal Rebellion”, care s-a opus mereu industriei lactatelor.

Gestul a fost filmat şi postat pe reţelele de socializare, declanşând o ploaie de critici chiar şi din partea unor vegani. Practic, acţiunea de protest s-a întors împotriva lor.

„Sunt vegan, dar nu susţin acest tip de activism. Să nu credeţi că acest tip de acţiune reprezintă majoritatea veganilor", scrie un utilizator. „Ca vegan, dezaprob puternic. Ar trebui să sensibilizăm opinia oamenilor cu argumente valide, nu aşa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici